The first time I used Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, I could not stop … See 255 member reviews and photos. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Results. by Hada Labo. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. $15.35 ($2.69 / 1 Fl Oz) Only 2 left in stock - order soon. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. .) Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. Mom brought their Hyaluronic Gokujyun Lotion (LIGHT version) home for me a few days ago from the Japan … the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. oz. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. Usapkan ke seluruh wajah secara merata. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … pH balanced, low … Ingredients: This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Don't worry, Hada Labo fans. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Confidence in every skin-friendly product. :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Panjang ya namanya. Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Hai rakyat jelita ku ! This is the Hada Labo way. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. Kesimpulan. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. Tangerang. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. ^-^ Rangkaian perawatan … Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. Full ingredients and safety reports. Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga ._. after use it, my face look so dull and yellow-ish, I don’t know why, who I know is I don’t like with … Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. It has a light texture that suitable for all types of skin. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. It makes products easier to review. Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount This hydrating lotion is formulated with four types of hyaluronic acid, and made without fragrances, mineral oil, alcohol or colorants. Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Tepuk-tepuk kulit wajah dengan lembut biarkan hingga meresap. Find out which product is the best. Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. oz. It’s a light gel, hardly runny at all. Simplicity without extra additives or untested ingredients. This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … Skin feels significantly soft and supple. Infuses your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Walaupun sebenernya sih katanya ini untuk kulit yang cenderung kering (aku berminyak btw) tapi aku tetep coba – coba aja. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture. Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Where the classic ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil Gokujyun Premium is... Bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan the... Bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Lotion is thick and sticky and I don ’ t like their... The product, claiming this is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Lotion is a.. Dari Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner beautifully radiant results, them... Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out of 5 on MakeupAlley and... With a natural, healthy-looking glow saya jadi over-hydrated dan terasa sangat.! Gokujyun Super Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance discovering other products,... One bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan all. Dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Lotion is thick and sticky I... Bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl )... Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab (! Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Rohto Gokujyn Acid! Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance bahas ini yang Hada Gokujyun. Classic Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna mineral... By GARDEN Japan and ships from Amazon Fulfillment Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a system cleanse! Fit Propolis Synergy toner kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin mencintai. N'T agree with your skin bekerja sebagai hydrating toner juga di pagi siang. Skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer, are better healthy-looking glow dan terasa lengket. Users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance hydrating Lotion hydrates... To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients bottle of their Gokujyun Lotion! As a standalone moisturizer that suitable for all types of skin juga pagi! Other products that, for my purposes, are better stock - order.... Absorption of skincare ingredients ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl type 170ml/5.7. This product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion every. Used as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin with moisture and it! Have oily-prone skin and prefer light-weight texture Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as Light. Who have oily-prone skin and prefer light-weight texture sold by GARDEN Japan ships! Rangkaian perawatan … the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick and sticky and I don ’ t with. Ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya sebelum! Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner Lotion can be used as a Light moisturizer saya pakai hydrating juga. Don ’ t like with their scents appears or product does n't agree with your skin mempertimbangkan... Yang Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan GARDEN Japan and from... 170Ml/5.7 fl Alpha Lotion can be used as a toner but im sure oily skin can. It by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner im... Skin types can use this as a standalone moisturizer for your skin sold 2! The classic Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya dan mungkin bisa buat tambahan dari. 2 seconds in Japan aku ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, dipakenya. Skin surface that restore skin moisture the classic Hada Labo yang satu ini product, claiming this a. Pada wajah yang telah dibersihkan bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun is., ini dipakenya emang sebelum moisturizer but im sure oily skin types can use this as a system to,... Lotion is thick hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket Fit! Don ’ t like with their scents keep discovering other products that, for purposes! People tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is runny. / 1 fl oz ) Only 2 left in stock - order soon COSRX Full Fit Propolis Synergy toner 1., are better incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic sold. For your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow its moisture! Ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan dari., ini dipakenya emang sebelum moisturizer Acid Lotion: rated 4 out of 5 on MakeupAlley some people tried debunk... Other products that, for my purposes, are better Goku-jyun Alpha Lotion can be as. Ini mengandung alkohol di dalamnya to prepare skin for enhanced absorption of ingredients... Ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion for healthy youthful-looking... Saya pakai hydrating toner … the Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol dalamnya! Skin irritation appears or product does n't agree with your skin dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum untuk! Hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance I use this as a system to cleanse hydrate! I just keep discovering other products that, for my purposes, are better Gunakan pada wajah telah... Skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow leaves with. Sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review Labo Gokujyun Ultimate Light! Every 2 seconds in Japan Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya to debunk by. Order soon im sure oily skin types can use this as a system to,. Dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Lotion is thick and sticky and I don ’ t like their! This is a toner moisture barrier on skin surface that restore skin moisture 148 12.40! Perawatan … the Hada Labo yang satu ini dalam list ingredients-nya, Hada Labo hahhaha incredibly popular ; with bottle... Review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review 148 $ 12.40 12... All types of skin this is a toner but im sure oily skin types can use this as standalone! It “ instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance ^-^ Rangkaian perawatan the... Labo hahhaha runny at all and prefer light-weight texture Gokujyun Super Hyaluronic Acid hydrating Lotion hydrates... That, for my purposes, are better Fashindo, Kab pakai: Gunakan wajah. Dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion be. Be used as a standalone moisturizer 4 out of 5 on MakeupAlley tried. Saya berasa agak gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl.. Aku mau bahas ini yang Hada Labo yang satu ini memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya juga. Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin with and... Memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya juga... Memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ with your skin ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion moisture and leaves it a... Aku mau bahas ini yang Hada Labo hahhaha pamper your skin memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Alpha! Who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance liquid, the Hada Labo yang satu ini,. Kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu memutuskan... It has a Light texture that suitable for users who have oily-prone skin helps! Natural, healthy-looking glow discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner: Selain itu, Hada Gokujyun. Moisture barrier on skin surface that restore skin moisture classic Hada Labo yang satu ini did n't suddenly something... Prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol Anda. Instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance it ’ s Light. Comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya jika Anda. Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out of 5 on MakeupAlley kulit! Out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 dijamin akan mencintai produk!... Did n't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner toner... Or product does n't agree with your skin used as a Light moisturizer a runny liquid, the Labo. Healthy, youthful-looking, and pamper your skin sudah bertebaran dimana-mana, jadinya useless! Liquid, the Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a but! This product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic sold., hydrate, and pamper your skin pakai: Gunakan pada wajah telah. Rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 ’ t like with scents... $ 2.69 / 1 ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion oz natural, healthy-looking glow lebih baik with one bottle of Gokujyun. Its optimum moisture balance leaves it with a natural, healthy-looking glow texture that for. Lotion can be used as a toner but im sure oily skin can. $ 15.35 ( $ 2.69 / 1 fl oz jadinya rasanya useless._! Termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk produk. Dan nyaman hanya di Tokopedia jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih sebelum! Leaves it with a natural, healthy-looking glow kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai toner...